čtvrtek 20. července 2017

V Bayernu trpí nepríjemnou chorobou. Alergiou na vlastného kouča

bet365 mobil />

Sedemdesiat tisíc fanúšikov, z ktorých časť práve otravujú ostré slnečné lúče, sedí v pokoji na tribúne a bez väčších emócií sledujú súboj o tretie miesto medzi Tottenhamom Hotspur a AC Miláno.

V tom na obrazovke vyskočí živé zábery, ako prichádza červený autobus s futbalistami Bayernu Mníchov. "Hééééééj," jasá natešeným krikom plný štadión, z veľkej časti sfarbený do mníchovskej červenej.

O chvíľku neskôr prenáša miestnej réžia ďalšie zábery. Pred stredajším finálovým zápasom s Realom Madrid kráča ku kabínam domáce hviezdy Müller, Götze, Lewandowski…Až konečne príde rad na kouča, práve sa vynoril španielsky tréner Pep Guardiola a jasot v tú ranu strieda zmes piskotu a bučanie.

Vari sú fanúšikovia z cudziny tak nevychovaní? Kdeže, to nie je reakcia divákov, už prišli na prestížny turnaj zo zahraničia. Sami priaznivci Bayernu popudlivo reagujú na Guardiolu.

Kto kazí Bayern

Ťažko povedať, či to je bet365 len zbytočná hystéria, okolie mníchovského futbalu je rozhodne v poslednej dobe plnej negatívnych názorov.


Guardiola je pod paľbou. Niektorí otvorene tvrdia, že kazí Bayern.Alebo že chce po hráčoch zbytočne veľa prihrávok, čo je koniec koncov jeho známy štýl, s ktorým uspel ako v Barcelone, tak teraz v Bayerne.

Ne mecká legenda Lothar Matthäus v médiách označila Guardiolu - v porovnaní s koučom Chelsea José Mourinhom - za horšieho trénera. K jedovatému vyjadrenie Španiel povedal: "Každý môže kritizovať. Mourinho je jedným z najlepších trénerov na svete. Neviem, či ja som najlepšie, ale ja tu nie som preto, aby som bol najlepší, ale aby som dal to najlepšie tímu. "

Veľa ľudí by bola podľa reakcií radšej, keby sa pakoval a odišiel.Pokojne ešte pred sezónou, ktorá v Nemecku budúci víkend začína.

Triumf piskotu napriek

Ideálna vzťahy nemá Guardiola ani s niektorými hráčmi. Tak treba šikula Mario Götze, strelec zlatého gólu vo finále majstrovstiev sveta 2014, nejavil zrovna známky spokojnosti s tým, že nastúpil vo finále nemeckého Superpohára proti Wolfsburgu len na šesť minút. bet365 bonus Vylúčený kvôli tomu nie je odchod do Anglicka.

"Uvidíme, čo sa stane. Trebárs so mnou tréner bude hovoriť častejšie, "povedal Götze záhadne v týždni.

Paradoxné je, že ten muž, na ktorého hodinu pred finále Audi Cupu medzi Bayernom a Realom pískali, svojich zverencov doviedol k triumfu. Na trón sa Mníchovskí dostali vďaka Lewandowského dorážke v 88.minúte.

O pár okamihov neskôr vypukla rýdze eufórie. Radosť, ktorú neskrýval v tú chvíľu ani Guardiola. Pri čakaní na odovzdaní pohári si Katalánec nedal pokoj a počas ďakovných debát viedol s niektorými hráčmi dosť výraznú výmenu názorov. Zjavne sa snažil upozorniť na chyby, ktoré v zápase urobili.

Slet svetových hviezd

Audi Cup je mladý turnaj (koná sa od júla 2009), ale vďaka sletu futbalových hviezd a termíne krátko pred sezónou m� � výraznú prestíž.

Tento rok na tom nič nemenila ani absencia Cristiana Ronalda, vodca Realu Madrid, ktorý liečil zranenie. Turnaj, ktorý sa hrá raz za dva roky, zatiaľ bet365 stavky ovládol iba raz iný tím ako Bayern.V roku 2011 to bola španielska Barcelona - vtedy pod vedením trénera Guardiolu…

Ten človek má očividne patent na úspechy, ale v Mníchove na neho mnohí chytili alergiu.

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat