sobota 15. dubna 2017

FFA pohár: Bentleigh porazil Sydney Olympic, aby sa stal Victoria 2-0 NSW

"Nie sme spokojní s syntetické," Anastasiadis oznámil Herald Sun, "ale myslím, že musíš si zvyknúť na Bet365-Bonus čaká na Vás to v Sydney, pretože polovica ihrísk sú syntetické tak ako tak." Skutočne Bentleigh boli v Sydney pred mesiacom pre ich kolesá 32 zápase proti Blacktown City, ktorý bol tiež hral na syntetickom ihrisku.


Umelé ihriská sú stále kontroverzná téma, s mnohými trénermi odmietajú hrať na nich a väčšina hráčov, ktorí preferujú, aby hrať na tráve. Ale na tejto úrovni, tráva je zriedka udržiavané; dokonca pred tým, než nový umelý trávnik bol položený, Lambert Park bol absolútny Dustbowl. A keď pršalo, pretože hrozilo, že to pre väčšinu dňa, všetky nádeje na slušnej futbalu bude pohltený v blate.Aspoň na tejto syntetickej veci neexistujú žiadne neočakávané hrbole a bobule ako loptičky zipsy po zemi, a futbal je oveľa vyššej kvality ako výsledok.

Rekonštrukcie v parku Lambert nie sú úplne dokončené, ale miesto je dnes v skvelej forme. Podzemie je domovom APIA Leichhardt a sú veľmi hrdí na novom štadióne a ihrisku. Prvá vec, ktorú si všimnete, keď prechádzate bránami, je označenie ČÍTANIE Fajčenie, NIE Žuvačská guma, NO Flares.Existuje malý dav mladých chalanov stojí za veľkým transparent s nápisom, Olympic Ultras 'veľkými tučnými písmenami, ale nie sú v skutočnosti ohrozujúc e typy. "Vieš čo," chlap predo mnou vtipy na svojho druha, "keď sme boli v priebehu neďaleko jedálne sme boli v ultras časti. Možno sme boli ultras? "

Ale keď nie sú k dispozícii žiadne svetlice, starší chlapi pominúť znamienko a sať dole ciggies rovnako ako za starých čias, kedy Charlie Yankos a Arno Bertogna boli hviezdy atrakcií tu. A som si istý, som videl aspoň jeden dieťa žuvačky.Len dúfajme, že nemal držať ho pod sedadlo, keď je chuť došli.

Iste, to by mohlo byť príjemnejšie hrať na Belmore, ale možno je to vhodné, že Olympic sú ďaleko od domova. Od žraloka parku v Cronulla Wentworth parku v Glebe, futbalového štadióna v Sydney v Moore Park, George štadióne St, Leichhardt Oval a Pratten parku v Ashfield, kočovníci Národnej futbalovej ligy boli tu, tam a všade pri hľadaní miesta zavolať domov.Títo chlapi sú skutoční pútnici z Western Sydney.

V tomto Grécke derby, Sydney Olympic sú ur� �ite väčšie klub, ale mať hral viac času v New South Wales National Premier Ligy grand finále v nedeľu, tím bol daný pod obrovským tlakom. Dvojdňový obrat nie je ani zďaleka ideálna prípravou a zároveň Olympic nie sú spokojní so situáciou, že im dal vzácny okamih v centre pozornosti. A pre klub, ktorý bol kedysi zvyknutý na národnej pozornosti, sú to robiť čo najviac z toho. Úplne unselfconscious transparent s nápisom, Sydney Olympic: powerhouses austrálskeho futbalu od roku 1957 'bol pripútaný k plotu u Edensor parku v ich hre v nedeľu.No, Sydney Olympic neboli nikdy plachý hovoriť svoj prípad. Chcú byť späť na vrchole.

Ale oni stratili túto hru v nedeľu, a veci nezačnú dobre pre nich proti Bentleigh Greens. Než budeme môcť zistiť, čí to bol nápad menovať macedónsky rozhodca k stretnutiu medzi dvoma gréckymi stranách Bentleigh ujala vedenia cez trest od bývalého reality TV hviezda Liam McCormick. Miestne neb erte to dobre. A keď Ryan De Vries západky na priechodná lopty a dáva Bentleigh dva dopredu na 11 minút, dav je dobre a skutočne umlčaný.

samozrejme okrem Andrea Olympic je najviac vášnivý zástanca.Ten prechádza sem a tam po zemi vo svojom modrom Olympic čiapku a oranžové high-vis vesta, zastavil sa často revať na hráča, väčšinou v angličtine, ale občas tiež v gréčtine. "No Olympic!" Kričí, "no tak chlapci, oheň!" Ale olympijských hráči vyzerajú unavene a frazzled snáď nie je prekvapením vzhľadom k plánovaniu pile-up.

Rovnako ako v hre nosia na, zdá sa, že žiadny spôsob, ako pomocou pre domácu a po zemi frustrácie rastie. Každé rozhodnutie, ktoré je v rozpore s Olympic je splnený vytie z davu, a fauly začnú vkrádať.Ako Olympic japonský záložník Taiga Soeda sa snaží, aby sa vhadzovanie, je Bentleigh hráč skôr obnoxiously stojí priamo pred ním, navádzať Soeda na to skúsiť a hodiť ho cez hla vu. Soeda atrapy raz, a potom sa rozhodne hodiť loptu priamo do súperovej tváre. Sokoly sú vždy veselý, ale najzábavnejšie časť je, že Bentleigh hráč vybuchne na rozhodcu, ako keby to bolo ťažké hotový. Možno, že keby sa postavil dva palce od Soeda dalo vyhnúť rozpaky? Futbalisti. Nie vždy najchytrejší chlapi.

Soeda, ako sa ukázalo, skóre konečnú čestný gól, ale rozhodca fúka na píšťalku okamihov neskôr a Bentleigh Greens pohár beh pokračuje.Sú hornú stranu, a zaslúži si ich úspech. Viktoriánskej budú potešení, že Bentleigh si zrazil obaja Blacktown a Olympic, majstrami a bežci sa v Novom Južnom Walese. Vzhľadom k tomu, Bentleigh lavice šalejú, Domáce fanúšikovia sa rýchlo vytvárajú východu. Strate veľkého finále a ich veľké vstupeniek FFA Cup zápas najneskôr do troch dní nebol, ako si predstavovali svoju sezónu končí.

Zatiaľ v národe je kapitál nárazník dav viac ako 5000 vezmime Tu ggeranong United rozprávka beh skončil Melbourne victory, ako Besarta Berisha skóre hetrik za svoj nový klub v 6-0 víťazstvo.Olympic FC Brisbane sú bití 3-1 zo strany Central Coast Mariners, ale ten sen je stále nažive Adelaide City, ktorý porazil v Brisbane Strikers 1-0 v Adelaide.

Bet365-Viac informácií

Žádné komentáře:

Okomentovat