středa 13. září 2017

Westbrook 42 ponttal emelkedett, és Pierce könnyeként búcsúzott Bostonig

A Raptors csak két nyereményt ért el az előző tíz mérkőzésből, a második pedig az NBA East Conference-ban az ötödik helyre esett.


A DeMar DeRozan nagy hatással van erre. Az amerikai képviselő is hiányzott Brooklynban, de a kanadai csapatnak nem kellett aggódnia a győzelem miatt.

Az bet365 online fogadási első félidő végén Toronto vette a kezdeményezést, és a harmadik negyedévben 17 ponttal. A hazai hálók még mindig visszaadták a pontszám különbségét egyjegyű értékekre, de nem volt több. A győztes beteg volt Kyle Lowry, aki 15 ponttal, 11 lepattanóval és 11 segítővel nyerte meg a kilencedik háromszoros karrierjét.Nem akadályozta meg őt abban csinál birkózás sérülések az alkar a kamera, ami után meg kellett varrni.

A litván pivot Jonas Valančiunas Ábrahám ültetett 22 pontot és tapasztalt al Terrence Ross hozzáadunk 17 pontot.

Brooklyn ismét a felvételi Brook Lopez, 20 ponttal, hét lepattanáshoz vezetett. Sean Kilpatrick gyűjtött 18 pontot és Trevor Booker dupla-dupla 15 pontot és 10 lepattanót. Nets elvesztette a kilencedik sorban.

Boston otthon játszhatjuk Clippers 107 102. A hetedik győzelem egy sorban elindult, amikor egy legyengült ellenfél (megfeleljen Chris Paul) nem veszíti el még egyszer.

Isaiah Thomas zárta čtyřzápasovou sorozat 35 vagy több pontot, lövés vezette a táblázatot 28 bet365 fogadási bónuszt pontot és nyolc gólpassz bet365 sport fogadás bónusz is hozzá, de csak egy volt a hét kétszámjegyű győztes csapat versenyzőket.Miután 13 pontot szállított Kelly Olynyk, Marcus Smart, Amir Johnson és Al Horford, aki leszállt 15 golyó és írt hat segíti.

Clippers shooter húzta 23bodoví Blake Griffin és Jamal Crawford, a csillag a mérkőzés, azonban az volt a veterán Paul Pierce, aki nemrég tért vissza a bíróság, Boston. Volt régóta vezető a Celtics a szezon előtt bejelentette nyugdíjba ment.

Noha az elmúlt devětatřicetiletý Pierce csatlakozott a harc decemberében, ezúttal esélyt kapott a kezdő felállásában.Ő játszotta a nyitó öt perc, de aztán szinte az egész játék ült a padon.

rozhodnutého állam 20 másodperccel a vége előtt az edző Doc Rivers, bet 365 mobil aki Pierce is vezetett során Boston elkötele zettség, tért vissza a pályára, és örömére Boston ventilátorok a híres lövő még mindig elbúcsúzott a hitből.

Nem törte meg a hagyományt - mindegyik 630 mérkőzését eltalálta a TD Gardenben. A tavalyi asszisztenset Austin Rivers fia segített.

"Örülök, hogy befejezhetem. Legalábbis azt mondhatom, hogy még egy kosarat adtam - mondta Pierce, aki csak Isaiah Thomas szimbolikus védelmét hagyta jóvá a meccsen. "Azt akartam, hogy tüzet és adjon.Ez lenne a tökéletes módja annak, hogy elbúcsúzzon, és ő „, mondta Thomas.

Az utolsó meccs a nap történt a csata csillag pont őr Russell Westbrook Oklahoma City és Damiana Lillarda Portland. Jobb tőle jött haza Westbrook 42 pontot (19 közülük adta a negyedik negyedévben), nyolc gólpassz (és csak négy lepattanó) elrendezett győzelem Thunder 105: 99.

A vadászat újabb tripla-dupla, de ezúttal Westbrook nem ment. Nagy doskakovali csapattársai: a dup la-dupla van Victor Oladipo (24 pont és 13 lepattanó) és André Roberson (14 pont és 11 lepattanó), Steven Adams adjuk hét pont 13 lepattanó, kilenc támadást.

Lillard 29 pontot és hét lepattanót sikerült kezelni, ezt követte CJMcCollum 19 ponttal és nyolc lepattanóval, valamint Mason Plumlee 13 ponttal.

Brooklyn - Toronto 95: 103 - Oklahoma City - Portland 105: 99 - Boston Clippers 107: 102

> bet365 internetes sportfogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat